Автор: Виктор Гребенароски22-10-2016 / Посети: 1097

10-то јубилејно учество на образоно рандеву Массум


Учениците при СОУ Ристе Ристески Ричко, по 10-ти пат учестуваа на најголемото образовно рандеву МАССУМ, со што освоија бројни награди. Како и секоја година така и оваа учениците смислија и креираа нови проекти и иновации со што ја докажува нивната стручност© СОУ „Ристе Ристески - Ричко“ 2014-2019. Сите права задржани!
Дизајн и код: Виктор Гребенароски