Автор: Виктор Гребенароски30-03-2018 / Посети: 860

Хуманитарна Акција


Ве каниме да дојдете на оваа хуманитарна акција со цел да помогнеме на мало девојче кое боледува од тумур, потребни се финансиски средства за итна операција. -Купете фотографија, спасете живот. Донирајте со љубов.


Претходна Статија
Следна Статија


Менаџмент со ученик со ПОП

ЕКО АКЦИЈА


© СОУ „Ристе Ристески - Ричко“ 2014-2019. Сите права задржани!
Дизајн и код: Виктор Гребенароски